Skip to main content

Monumentaal

Ambachtelijk schilderwerk


Bent u de trotse eigenaar van een monumentaal pand dat een nieuwe verflaag nodig heeft? Dan begrijpen we dat dit een bijzondere opdracht is. Het schilderen van een monumentaal pand vergt immers meer zorg en aandacht dan een doorsnee eengezinswoning. Ons team van ervaren vakmensen staat voor u klaar om dit ambachtelijke werk met de grootste zorg uit te voeren.

Bij het schilderen van een monumentaal pand staat behoud altijd centraal. Het behouden van de historische waarde en het karakter van het gebouw is van onschatbare waarde. Onze aanpak is dan ook gericht op het bewaren van de monumentale waarde, waarbij we streven naar een langdurig resultaat.

Zorgt voor waardebehoud

Oog voor detail 

Erkende schilder 

Kwaliteit, vakmanschap & heldere afspraken

Bekijk ons werk op onze socials!

Bekijken

Waarom Van der A Schilders?


Bij Van der A Schilders hebben we één doel voor ogen: uw volledige tevredenheid. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap, wat resulteert in verbluffende resultaten. Of het nu gaat om een ​​klein woonhuis of een groot commercieel project, wij zetten ons in voor niets minder dan perfectie.

Lees meer

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen


VvE & Woningbouw

Wij zijn dé specialist als het gaat om grote projecten zoals VvE-werk en woningbouw.

Schadeherstel

Waterschade en brandschade kunnen zeer vervelend zijn, maar gelukkig kunnen wij u helpen!

Laten we uw project bespreken!


Als u kiest voor Van der A Schilders in Leidschendam-Voorburg, kiest u voor kwaliteit. U ontvangt gratis professioneel advies en kunt rekenen op ervaren en nette schilders.