Skip to main content

Schadeherstel Verzekeringswerk

Waterschade & Brandschade


Waterschade en brandschade kunnen zeer vervelend zijn, maar gelukkig kunnen wij u helpen! Als specialisten op het gebied van schadeherstel komen we graag snel bij u langs om het werk op te nemen. Ons team zal een gedetailleerde offerte op maat maken die u kunt indienen bij uw verzekeraar.

Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen wij de herstelwerkzaamheden zo spoedig mogelijk in. Wij begrijpen dat een snelle reactie belangrijk is bij schadegevallen. Ons bedrijf is gevestigd in Leidschendam-Voorburg en we bedienen de regio Zuid-Holland.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of als u nog vragen heeft. We staan klaar om u te helpen en uw pand weer in de oorspronkelijke staat te herstellen!

Zorgt voor waardebehoud

Oog voor detail 

Erkende schilder 

Kwaliteit, vakmanschap & heldere afspraken

Een van onze projecten

Bekijk dit project

Waarom Van der A Schilders?


Bij Van der A Schilders hebben we één doel voor ogen: uw volledige tevredenheid. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap, wat resulteert in verbluffende resultaten. Of het nu gaat om een ​​klein woonhuis of een groot commercieel project, wij zetten ons in voor niets minder dan perfectie.

Lees meer

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen


VvE & Woningbouw

Wij zijn dé specialist als het gaat om grote projecten zoals VvE-werk en woningbouw.

Monumentaal

Bent u de trotse eigenaar van een monumentaal pand dat een nieuwe verflaag nodig heeft?

Laten we uw project bespreken!


Als u kiest voor Van der A Schilders in Leidschendam-Voorburg, kiest u voor kwaliteit. U ontvangt gratis professioneel advies en kunt rekenen op ervaren en nette schilders.