Skip to main content

VvE & Woningbouw

Voor beheerders & woningcoöperaties


Niet alleen zijn we de specialist in regulier particulier schilderwerk, maar we excelleren ook in grootschalige projecten, zoals VvE-werk en woningbouw. Met trots nemen wij het schilderwerk voor onze rekening bij VvE-beheerders, aannemersbedrijven en woningcoöperaties in de regio. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze diensten omvatten onder andere:

1. Meerjaren onderhoudsplan:

We helpen u graag bij het opstellen van een gedetailleerd meerjaren onderhoudsplan. Dit zorgt voor een gestructureerde aanpak en helpt bij het behoud van de kwaliteit van uw vastgoed.

2. Houtrotreparaties:

Houtrot kan een grote bedreiging vormen voor de duurzaamheid van uw pand. Ons ervaren team van experts staat voor u klaar om houtrotproblemen te identificeren en effectieve reparaties uit te voeren.

3. Kleurenplan:

Het kiezen van de juiste kleuren is essentieel voor de uitstraling van uw vastgoed. Wij helpen u graag met het ontwikkelen van een harmonieus kleurenplan dat past bij de stijl en omgeving van uw project.

4. Productadvies:

Met ons uitgebreide kennis en ervaring in de sector, bieden wij deskundig productadvies. We helpen u bij het selecteren van de beste verfproducten en materialen die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om u van dienst te zijn en u te helpen bij het realiseren van uw project.

Zorgt voor waardebehoud

Oog voor detail 

Erkende schilder 

Kwaliteit, vakmanschap & heldere afspraken

Een van onze projecten

Bekijk dit project

Waarom Van der A Schilders?


Bij Van der A Schilders hebben we één doel voor ogen: uw volledige tevredenheid. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap, wat resulteert in verbluffende resultaten. Of het nu gaat om een ​​klein woonhuis of een groot commercieel project, wij zetten ons in voor niets minder dan perfectie.

Lees meer

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen


Monumentaal

Bent u de trotse eigenaar van een monumentaal pand dat een nieuwe verflaag nodig heeft?

Schadeherstel

Waterschade en brandschade kunnen zeer vervelend zijn, maar gelukkig kunnen wij u helpen!

Laten we uw project bespreken!


Als u kiest voor Van der A Schilders in Leidschendam-Voorburg, kiest u voor kwaliteit. U ontvangt gratis professioneel advies en kunt rekenen op ervaren en nette schilders.